Kleisz Márk "Öcsi"

Kleisz Márk "Öcsi". Született 1998.július 2-án Budapesten. 5 éves korában kezdett Újpesten focizni, majd kb. 10 éves kortól futballozni, és 17 évesen vált labdarúgóvá. Kápostásmegyeren a KSK-ban kezdett Futsalozni és váltott a nagypályán egy alacsonyabb osztályba, hogy labdarúgó lehessen. Ebben nagyon sokat segített neki a KSK, amit most szeretne "visszaadni".

Az ő példája bebizonyította, hogy alulról érkezve, egy alacsonyabb osztályból is el lehet jutni a legmagasabb célhoz. 

Nincs szükség hangzatos klubbokra, mesterséges akadémiai közegre, nagyot mondó és túlképzett edzőkre.

Az út amit bejárt és ami 18 évesen válogatott labdarúgóvá emelte a tehetségén kívül, az nem volt más mint a labdarúgás és a közösség irányába mutatott tisztelet és alázat. 

Sokan segítették az úton, hogy sikeressé váljon, amiért nagyon keményen dolgozott.
(Köszönet azoknak az edzőknek akik hittek benne: Czerman Ferenc, Schindler Szabolcs, Michael Oening), valamit köszönet Ludman Lajos-nak az önzetlen támogatásokért.

Csak a tehetsége soha nem emelte volna oda ahol most tart. A sikerei eléréséhez szüksége volt a szerencsére is. És tudja, hogy aki sikeres az szerencsés és aki szerencsés annak kötelessége segíteni azoknak akik kevésbé szerencsések. Ezért és az igazi példakép miatt kértük, hogy vegyen részt a KSK-ban, a közösség életében és szakmai munkájában.