Kleisz Márk "Öcsi"

Kleisz Márk "Öcsi". Született 1998.július 2-án Budapesten. 5 éves korában kezdett Újpesten focizni, majd kb. 10 éves kortól futballozni, és 17 évesen vált labdarúgóvá. Kápostásmegyeren a KSK-ban kezdett Futsalozni és váltott a nagypályán egy alacsonyabb osztályba, hogy labdarúgó lehessen. Ebben nagyon sokat segített neki a KSK, amit most szeretne "visszaadni".

Az ő példája bebizonyította, hogy alulról érkezve, egy alacsonyabb osztályból is el lehet jutni a legmagasabb célhoz. 

Nincs szükség hangzatos klubbokra, mesterséges akadémiai közegre, nagyot mondó és túlképzett edzőkre.

Az út amit bejárt és ami 18 évesen válogatott labdarúgóvá emelte a tehetségén kívül, az nem volt más mint a labdarúgás és a közösség irányába mutatott tisztelet és alázat. 

Sokan segítették az úton, hogy sikeressé váljon, amiért nagyon keményen dolgozott.
(Köszönet ezért edzőinek, csapattársainak, barátainak, és külön tisztelet azoknak az edzőknek akik hittek benne: Czerman Ferenc, Lajkó Ferenc, Schindler Szabolcs, Michael Oenning), valamit köszönet Ludman Lajos-nak az önzetlen támogatásokért.

Csak a tehetsége soha nem emelte volna oda ahol most tart. A sikerei eléréséhez szüksége volt a szerencsére is. És tudja, hogy aki sikeres, az szerencsés, és aki szerencsés annak kötelessége segíteni azoknak akik kevésbé azok. Ezért és az igazi példakép miatt kértük, hogy vegyen részt a KSK-ban, a közösség életében és szakmai munkájában. 


2016 Káposztásmegyeri Sport Klub 1048 Budapest, Székpatak utca 10.                                                                                     Tel/fax: +36 1 787 24 60, mobil: +36 70 598 54 74,             e-mail:info@kskfoci.hu 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!